MeLuna összecsukható szilikon sterilizáló pohár

Összecsukható, helytakarékos szilikon sterilizáló pohár. Univerzális, bármely intimkehely sterilizálásához használható.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: M-szilikon-poh Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Összecsukható, helytakarékos szilikon sterilizáló pohár. Univerzális, bármely intimkehely sterilizálásához használható, vagy akár sima pohárként utazásnál, kiránduláskor.

Anyaga: biztonságos, mikrózható szilikon.

Űrtartalom: 225 ml
Méretei összecsukott állapotban: átmérő 80 mm / magasság 20 mm
Méretei kinyitva: átmérő felül 80 mm / átmérő alul 40 mm / magasság 85 mm


Használata mikrohullámú sütőben:

  1. Tedd az intimkelyhet a pohárba és tölts bele vizet (a kehely úszni fog).
  2. Tedd rá a tetejét, de NE ZÁRD LE, mert nem tud kimenni a gőz.
  3. Tedd be a mikróba. A mikró beállítása a teljesítménytől függ, ki kell tapasztalnod. A lényeg, hogy a víznek fel kell forrnia, az sterilizálja a kelyhet. A leggyakoribb, hogy közepes teljesítményen 3-5 percre állítják be az időzítőt.
  4. A mikrózás után nagyon forró a pohár, nagyon vigyázz a kivételnél, használj valamilyen eszközt (konyharuha, edényfogó kesztyű, stb.), vagy hagyd bent a mikróban, amíg ki nem hűl egy kicsit.
  5. Önts ki a vizet (vigyázz, ha még forró!!), vedd ki a kelyhet, és már használhatod is.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ

A sterilizáló pohár kimondottan mikrohullámú sütőben történő használatra lett kifejlesztve, a fém gyűrű nem okoz problémát!

A fém perem bevonat nélküli tiszta rozsdamentes acélból készül.

Gyakran rámutatnak arra, hogy a fémet nem szabad mikrohullámú sütőbe tenni. Ez nem igaz. A mikrohullámú sütő teljes belseje valójában fémből készül. A mikrohullámú sütőbe azonban nem szabad vékony fémfóliákat vagy evőeszközöket és edényeket tenni fém díszítéssel (beleértve az arany díszeket a tányérokon), mert akár a mikrohullámú sütő is károsodhat.
Fém edényeknél azért kell óvatosnak lenni, mert nem biztos, hogy tudjuk, hogy milyen fémeket használtak fel benne. Az alumínium teljesen tabu!


Akkor ajánljuk ezt a típusú sterilizáló poharat, ha elsősorban mikrohullámú sütőben tervezed sterilizálni az intimkelyhedet, és szempont az is, hogy használaton kívül kis helyet foglaljon.

Ha Milton mini sterilizáló tablettával fogsz sterilizálni, akkor inkább a másik MeLuna sterilizáló poharat javasoljuk, mert abba elegendő 100ml vizet önteni ahhoz, hogy ellepje a kelyhet, amihez 1 db tabletta szükséges. Ebbe 2-2,5 dl víz kell a formája miatt, tehát nem elég 1 tabletta.

Egyéb termékinformációk:
Származási hely: Kína
Importálja: MeLuna, Germany

 

További információk

Tömeg 5 g
Szín

Bordó, Kék, Sárga, Zöld