Vásárlói vélemények

Örömmel vennénk, ha megosztanád a tapasztalataidat. Számunkra is fontos a visszajelzés, és talán másoknak is segít a véleményed.

Új vélemény írása

Az e-mail cím nem jelenik meg
Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.Verification Captcha
* Kötelező mezők
Meluna Classic M- Szuper  

Már három hónapja használom,és imádom. Kicsit bizonytalan voltam a méretet illetően, mert a kérdőív S-est ajánlott, de az M-es méret a nekem való. Az első hónapban még nem volt tökéletes, kellett egy kis idő, hogy kitapasztaljam a használatát, de a harmadik hónapra már sikerült. Nagyon szeretem, hogy nem kell amiatt aggódnom, hogy esetleg megtelik, vagy nincs nálam valamilyen higéniai termék, mert csak erre van szükségem. Nagyon kényelmes, egyeltalán nem lehet érezni. Az éjszakákat is nagyon jól bírja, bár én betétet is szoktam akkor használni, mert nekem megtelik. Egyébként nappal tisztasági betétet is szoktam használni a biztonság kedvéért.
Összességében nagyon szeretem ezt a terméket, mindenkinek tudnám ajánlani.

Alexandra    Meluna Classic M, 19 éves   
Nagyon elégedett vagyok  

Először Yuuki Classic 2-t vásároltam, de nekem nagy és kényelmetlen volt, nyomott. Enikő segítségével sikerült kiválasztanom egy MeLuna kelyhet, amivel szinte el is felejthetem a menstruációmat. Tökéletesen illeszkedik, nem szivárog, könnyű a felhelyezése-kivétele, nem érzem amikor bent van. Szabadon tudok vele mozogni, kényelmesen aludni. Nem tudom, hogyan, de a görcsöket is megszűnteti.

Anita    Yuuki Classic 2, MeLuna L, 32 év   
Kedves Kata!  

Sajnos nincs ötletem, hogy mi lehet a gond, a MeLuna elég könnyen ki szokott nyílni, kezdők is könnyen tudják használni. A Mooncup keményebb, gondolom ez nem pattan úgy ki, mint amihez szoktál, de azért ki kellene nyílnia. Próbáltad megtekerni, amikor már bent van? Attól elvileg ki szokott nyílni. Vagy mélyebbre tolni? Nálam néha csak akkor nyílik az egyik, ha kicsit feljebb tolom, és utána húzom vissza.

üdv,
Enikő

Enikő   
Csalódott vagyok  

Azért ezt választottam, mert a mindenféle paraméterek alapján elvileg ez a legjobb nekem. Császárral szültem, viszont nagyon durva mennyiség szokott lenni, erősebb alkat vagyok (nem kövér, de tényleg széles csípőm van stb). Volt már egy MoonCup-om, még 1000 éve vettem, szóval volt elképzelésem. Azzal sokszor volt szivárgás, valahogy eresztett vagy nem tudom. Megérkezett a MeLuna és fixen ugyanakkora a szája, de nagyobb az űrméret. És az istennek nem akar kinyílni odabent. Próbáltam már minden létező formációban, de nem és nem. Betolni a száját, U alakura hajtani, S alakúra hajtani... 5 perces szenvedés árán eddig kb 4 alkalommal tudtam elérni, h kinyíljon. A MoonCup ilyet nem csinált. Ez, ha sikerül nagy nehezen kieszközölnöm, h kinyíljon, nagyon jó, tényleg azt csinálja, amit kell, emellett nincs szivárgás. De mivel egy kínszenvedés elérni ezt az állapotot...mitől lehet ez? Túl puha? Túl kemény? Amúgy magával a rendeléssel, postázással nagyon elégedett vagyok. Ha lehetne tudni, mi a baj, talán rendelnék másikat.

Név *Kata    MeLuna Classic L, 29   
All  

Ritkán írok termékről véleményt, de ha más is hezitál a vásárlásnál, mint én, annak szeretnék segíteni. Nagyon sokat gondolkodtam, hogy melyik intimtölcsért vegyem meg, de végül a Yuuki-t választottam, és egyből mind a kettőt megrendeltem. Pár próbálkozás után sikerült rendesen felhelyezni az intimkelyhet, nem szivárgott, nem volt vele semmi gond, bár nekem nagyon vissza kellett vágnom a szárából, de így is könnyen kivehető.
Nekem bőven elég a kis méret is, mivel fogamzásgátlót szedek, és pont azért tetszik nagyon az intimkehely, mert bármikor kivehető. A betéteket nem szeretem, a tamponnal viszont az volt a problémám, hogy a mini változat is néha "túl nagy volt" és fájdalmas volt kivenni a szárazság miatt. Ezzel nincs ilyen probléma és egyébként simán kibírna több, mint 8 órát is, annak is, akinek sokkal durvább a vérzése, mint az enyém. Emellett nincsenek kellemetlen szagok sem, és az sem elhanyagolható, hogy nem kell annyi betétet/tampont venned, max tisztaságit.
Szokták még mondani, hogy "undorító lehet így kivenni meg elmosni", hát szerintem ilyen felfogással a tampon se kevésbé "undorító" 😀
Összességében nagyon kényelmes, könnyen megtanulható a felhelyezés technikája, és semmivel sem bonyolultabb idegen helyen sem cserélni, mint a tampont 🙂 Az egyedüli problémám a mikrós sterilizáló pohárral akadt, mert mindig elforrt a víz a kehely fölül, de szerintem a mikróm túl régi és már nem jó 🙂

Név *Kinga    Yuuki Soft és Classic, 1-es méret   
Megrendelés, ügyfélkapcsolat  

Írd le a tapasztalataid, véleményed, amit szívesen megosztanál másokkal:* A megrendeléssel és a szállítással kapcsolatos tapasztalataim szeretném megosztani ezen a fórumon. Még soha nem rendeltem interneten semmit, amit ennyire gyorsan (másnap!) kézhez kaptam volna. Ráadásul a megrendelést követően írtam egy üzenetet a webáruháznak, amelyre rögtön korrekt és megnyugtató választ kaptam. Egyszóval öt-plusz-csillagos az ügyfélkapcsolat, a szállítás és csomagolás. Már használtam más típusú kelyhet, tehát a termék nem tartogat számomra meglepetéseket - viszont nagyon klassz a mikrós fertőtlenítő és kaptam néhány tablettát is ajándékba:) Minden szuper és a jövőben csak innen fogok kelyhet rendelni!

Név *Huber Ágnes    Yuuki Soft és Classic 2   
Review  

Kedves Fiatal Lány!

A kehely felső peremét nem szabad levágni, mert használhatatlanná válik, alul a szárat lehet rövidebbre vágni, vagy érdemes a MeLuna Shorty-t kipróbálni, ami rövidebb hüvelyhez van tervezve.

Enikő   
All  

Sajnos én csak rossz tapasztalattal szolgálhatok, de ez valószínűleg nem a Cup hibája, hisz a nők többsége meg van vele elégedve. Én azon kis réteghez tartozom, akiknek nem jött be. Az orvosom szerint elég alacsonyan van a méhszájam, először erre gyanakodtam, ezért sikerült szervíroznom jóval olcsóbban két másik kelyhet valakitől, azért, hogy kísérletezzek vele. Az egyik szélesebb volt, mint a Meluna M, de akárhogyan helyeztem fel, nagyon szivárgott. A másik keskenyebb volt, az mégjobban szivárgott, így tovább játszadoztam a nagyobbal. Mivel már elég dühös voltam, úgy voltam vele, hogy ennél már nem lehet rosszabb, így fogtam, és alacsonyabbra vágtam a peremét, hátha az a gond, hogy hosszú, ami nem illeszkedik az alacsony méhszájamhoz. Ez sem vált be, ezért még rövidebbre vágtam, szépen fokozatosan, egyre többet, de semmi változás. A másik probléma, ami mindegyiknél jelentkezett, az az, hogy egy idő után oldalra csúsztak, és erős fájdalom hasított a hüvelyemben. Nem az volt a gond, hogy nem rúgta ki magát bennem, mert mindig ellenőriztem az ujjammal. Pedig addig, amíg nem mozdult el, addig nagyon kényelmes volt, nem éreztem, hogy bennem van. Egyébként a peremvágásnak amúgy sem lett volna értelme, mert sokkal kisebb lett a kapacitása utána, amitől gyakorlatilag max 4 órát maradhatott volna bennem a 12 óra a helyett, Érdekes, hogy legelső alkalommal a Meluna kibírt 12 órát, és csak egy apró szivárgás volt, de utána elkezdett jobban szivárogni, pedig ugyanúgy raktam fel. Nagyon szomorú vagyok, mert nagyon vártam, hogy használhassam. Ha ezek a gondok nem lennének, az egyetlen problémám csak a kivétel lenne, mert számomra elég visszataszító a sok vér a kehelyben, illetve ami rátapad a peremre, és szenvednem kell vele, amitől gyakran összekenem magam, és amikor kijött belőlem, az fájdalommal járt, de ez végül is csak megszokás kérdése. Örülök, hogy kipróbálhattam.

Fiatal lány    Meluna M, 22   
All  

Fantasztikus. Csak ajánlani tudom. Elképesztően kényelmes, nem érezhető bent, pici gyakorlás után egyből a helyére pattant. Nem szárít ki belül, nem szivárog mellette semmi, ritkán kell üríteni és az sem vérfürdő. Egy kis tisztasági betét nekem kell hozzá, én így érzem magam teljes biztonságban, mert a csere után pici vér kifolyhat a hüvelfal aljáról. Nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla.
Nagyon sokat bajlódtam a betétekkel és a tamponokkal. A betétnél mindig véres volt a bugyim, ruhám is néha, a törülköző is, minden... Mindig nagyon kellett vigyáznom.
A tampon pedig nagyon kiszárított, égő érzéssel párosítva, állandóan kijött valami nyavajám miatta. Emellett mindig éreztem magamban, bármennyire is próbáltam magasra helyezni...borzalmas volt. Így inkább hanyagoltam a használatát.
Örülök, hogy megrendeltem az intimtölcsért és rászántam az összeget.
Szabadságot, biztonságot és kényelmet ad.
Köszönöm!!

Gundi    Yuuki 1es, 25 év, 1 császármetszés.   
All  

sziasztok! én nagyon-nagyon sajnálom, hogy csak most fedeztem fel ezt a nagyszerűséget.
Az első alkalom horror volt, ugyanis nem tudtam egyedül kivenni, túl mélyre csúszott. 🙁 Viszont ez kellő tapasztalat volt ahhoz, hogy nem kell annyira mélyre felhelyezni, mint a tampont. Rólam még annyit, hogy hátrahajló méhhel és tamponallergiával rendelkezem.
Először a Meluna Classicot vettem meg, de a második ciklus után úgy gondoltam, egy puhább jobb volna, és így is lett. Egyáltalán nem érzem mérvadónak a táblázatot a saját esetemben. Én az alapján választottam, de mint kiderült, a kisebb, puhább is jó (sőt jobb) nekem. Viszont a puding próbája, mint tudjuk... Nem bántam meg, hogy a Classicból is vettem, de ha a Softtal kezdek, akkor jobban működött volna a dolog. Nehezebb volt a Classicot kezelni. A Softot már 2 ciklus óta használom, és nagyon elégedett vagyok vele. Egyszerűen elképesztő, milyen hamar bele lehet jönni, hogy nem kell a naptárhoz igazítani a fürdőzést, a nyaralást! 🙂
A felhelyezést, és a kivételt szerintem hamar meg lehet tanulni/szokni. Nekem mindkettőből a ball-os végű van, ez segít a jelzésben, hogy jó helyen van-e. Nekem néha szivárog, de jellemzően akkor, ha már cserélni kéne, de nem volt rá lehetőség. Emiatt tisztasági betétet használok, de a "rendes" betétek remélhetőleg a szekrényben fognak porosodni továbbra is.
Mindent összevéve nagyon elégedett vagyok, csak azt sajnálom, hogy nem sokkal előbb fedeztem fel, hogy ilyen is van. Gondoljátok csak el: nyári 40 fok, tampon szóba sem jöhet, áááá! Most pedig az érzés, hogy hogyan élhettem eddig enélkül! 🙂

Barbi    Meluna Soft, 39