Találtunk egy partnert, akitől megrendelheted:

  • szinte az összes fellelhető intimkelyhet (és intimtölcsért)
  • a hozzájuk választható kellékeket (fertőtlenítő szerek, sterilizáló pohár, sikosító, stb.)
  • a különböző mosható menstruációs és tisztasági betéteket
  • és még sok mást…

Mindezt kedvező áron, további kereskedők és az árnövelő magyar áfa bevonása nélkül…

A Menstrualcup.co egy megbízható cég, bátran rendelhetsz tőle. Közvetlenül a gyártókkal áll kapcsolatban, így ugyanazon az áron és feltételekkel rendelheted meg a termékeket, mintha a gyártótól rendelnéd. Ha ott rendelsz, és a weboldalunkon a termékek alatt található buy-button linken keresztül lépsz oda, akkor néhány forint jutalékkal támogatod az én munkámat is az intimkehely.info szerkesztésével.

Ha nyelvi segítség kell, csak szólj elérhetőségeink valamelyikén. Sajnos megrendelni, kifizetni nem tudjuk helyetted.

paypal-logoA Menstrualcup.co webáruházban PayPal-on fizethetsz, ha ehhez segítségre van szükséged, itt találod.


A Menstrualcup.co szállítási és visszavételi feltételei:

A webáruház közvetlenül a gyártókkal vagy azok forgalmazóival áll kapcsolatban. A webáruház kezeli a megrendeléseket, de a gyártó/forgalmazó küldi el a csomagokat. Így a szállítási és visszavételi feltételek változóak. Ha több dolgot rendelsz egyszerre más-más gyártótól, akkor a csomagokat is különböző helyekről fogod megkapni. (Pl. ha rendelsz egy Lalycup és egy Miacup intimkelyhet, két csomagot fogsz kapni, az egyiket Szlovéniából, a másikat Dél-Afrikából.)

Minden terméknél megtalálod a szállítási és a garanciára, visszavételre vonatkozó információkat.

A rendeléseket a következő linken követheted nyomon: Order Status

A megrendelés után pillanatokon belül kapsz egy e-mailt a rendelésed részleteivel. A rendelésed állapotát a fenti linken bármikor ellenőrizheted, itt fogod megtalálni a szállítási információkat, pl. a csomagszámot, nyomonkövetési infókat, a szállító cég elérhetőségeit.

Ha a rendeléseddel vagy a termékekkel kapcsolatban kérdésed, észrevételed, problémád van, ANGOLUL írhatsz a contact form -on keresztül, várhatóan 24 órán belül választ kapsz.