Találtunk egy partnert, akitől megrendelheted:

  • szinte az összes fellelhető intimkelyhet (és intimtölcsért)
  • a hozzájuk választható kellékeket (fertőtlenítő szerek, sterilizáló pohár, sikosító, stb.)
  • a különböző mosható menstruációs és tisztasági betéteket
  • fogamzásgátló eszközöket
  • mosibetéteket
  • és még sok mást…

Mindezt kedvező áron, további kereskedők és az árnövelő magyar áfa bevonása nélkül…

A Menstrualcup.co egy megbízható cég, bátran rendelhetsz tőle. Közvetlenül a gyártókkal áll kapcsolatban, így ugyanazon az áron és feltételekkel rendelheted meg a termékeket, mintha a gyártótól rendelnéd. Ha ott rendelsz, és a weboldalunkon a termékek alatt található buy-button linken keresztül lépsz oda, akkor néhány forint jutalékkal támogatod az én munkámat is az intimkehely.info szerkesztésével.

A Menstrualcup.co webáruházban bankkártyával és PayPal-on fizethetsz, ha az utóbbihoz segítségre van szükséged, itt találod.


A Menstrualcup.co szállítási és visszavételi feltételei:

A webáruház közvetlenül a gyártókkal vagy azok forgalmazóival áll kapcsolatban. A webáruház kezeli a megrendeléseket, de a gyártó/forgalmazó küldi el a csomagokat. Így a szállítási és visszavételi feltételek változóak. Ha több dolgot rendelsz egyszerre más-más gyártótól, akkor a csomagokat is különböző helyekről fogod megkapni. (Pl. ha rendelsz egy Lalycup és egy Miacup intimkelyhet, két csomagot fogsz kapni, az egyiket Szlovéniából, a másikat Dél-Afrikából.)

Minden terméknél megtalálod a szállítási és a garanciára, visszavételre vonatkozó információkat.

A rendeléseket a következő linken követheted nyomon: Order Status

A megrendelés után pillanatokon belül kapsz egy e-mailt a rendelésed részleteivel. A rendelésed állapotát a fenti linken bármikor ellenőrizheted, itt fogod megtalálni a szállítási információkat, pl. a csomagszámot, nyomonkövetési infókat, a szállító cég elérhetőségeit.

Ha a rendeléseddel vagy a termékekkel kapcsolatban kérdésed, észrevételed, problémád van, ANGOLUL írhatsz a contact form -on keresztül, várhatóan 24 órán belül választ kapsz.