A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termékek kifizetésére 4 lehetőséget kínálunk:

  • Utánvét: a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
    Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

  • Banki átutalás: a csomagot az összeg beérkezése után küldjük el. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

  • PayPal: a csomagot az összeg beérkezése után küldjük el. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A megrendelés rögzítése után a rendszer a PayPal belépő oldalára irányítja, ahol azonnal kifizetheti a megrendelés ellenértékét. A PayPal fizetésnek extra költsége van, melyet a webáruház rendszere kalkulál, és kiírja a pénztárban.

  • Készpénzben, személyes átvételkor: lehetőséget biztosítunk a megrendelt termékek személyes átvételére Pécsen és Kozármislenyben. Ez esetben a terméket az átvételkor kell kifizetni készpénzben.