Ezzel az ajánlattal az a célom, hogy akkor is bele merj vágni, ha eddig sokalltad a pénzt arra, hogy kipróbáld az intimkelyhet.

yuuki-economicA Yuuki egy Cseh cég, 100% orvosi szilikonból készült intimkelyheket gyárt 2 méretben és 2 féle keménységben (eddig volt egy közepes is, de már nem gyártják). A puhább, soft változat a legtöbb hölgy számára kényelmes, ezért ez szerepel az akcióban. A normál változathoz mikrós sterilizáló poharat is adnak, azonban ha még abban sem vagy biztos, hogy egyáltalán neked való ez a dolog, felesleges megvenned, mert más módszerrel is könnyedén sterilizálhatod (a legegyszerűbb forralással).

A Yuuki egyébként teljes értékű intimkehely, nagyon sokan használják (ezt árulja a Hölgyelőny is 8.490 Ft-ért), azért tettem „fapados” akcióba bármi egyéb kellék nélkül, hogy minél olcsóbban adhassuk, mert szeretném, hogy itthon is elterjedjen végre az intimkehely használata.

Szóval, ha szeretnél egy próbát, néhány havi tampon vagy betét árából most megveheted, és kérlek tarts ki és használd is néhány hónapig, mert ha nem használtál még ilyent, elsőre szokatlan lehet a felhelyezés és a kivétel, de hidd el, ha belejössz, azt az egyet fogod bánni, hogy nem találtál rá hamarabb.

Használat közben egyáltalán nem érezni, viszont sokkal tisztább és szabadabb érzést nyújt, még a tamponnál is, a betétről nem is beszélve… Az egyik legnagyobb előnye szerintem az, hogy (ha nem telik meg hamarabb), akár 10-12 órán át is a helyén maradhat, tehát elegendő reggel és este otthon piszkálnod, napközben a munkahelyeden meg is feledkezhetsz az egészről. Mivel a vér nem érintkezik a levegővel, nem indul bomlásnak, így nyugodtan bent maradhat. Ha az előírásoknak megfelelően használod, semmilyen kockázatot nem jelent, nőgyógyászok is bátran ajánlják.

A Yuuki gyártójának ajánlása a méretválasztásnál:

  • 1-es méret: 28 éves kor alatt azoknak, akik még nem szültek
  • 2-es méret: ha már szültél, vagy rendszeres szexuális életet élsz, vagy elmúltál 28 éves

Fontos tehát a korod (azért, mert ahogy öregszünk, a hüvely izomzata is lazábbá válik) és az, hogy szültél-e természetes úton (hüvelyi szülés után már szintén nem olyan feszes az izomzat). Ezek az általános ajánlások, előfordulhat azonban, hogy intimtorna vagy hüvelyi korrekciós műtét hatására szűkebb vagy feszesebb a hüvelyed, mint ahogy azt a korod vagy a korábbi szülés feltételezné, ilyen esetben elég lehet a kisebb méret is, vagy épp fordítva; nagyobb méret kellhet, ha túlságosan tág a hüvely vagy lazák a hüvelyi izmok.
Sokan a vérzés erősségét is figyelembe veszik, de ez inkább olyan esetben számít, amikor valakinek van kisebb és nagyobb méretű intimkelyhe is, így váltogatni tudja a lazább és a húzósabb napokon a méreteket.

Na, belevágsz?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és már küldjük is. 🙂

[contact-form to=’hello@intimkehely.info’ subject=’Yuuki megrendelés’][contact-field label=’Először válaszd ki, hogy melyik méretet kéred:’ type=’radio’ required=’1′ options=’1-es (kisebb),2-es (nagyobb)’/][contact-field label=’Hogyan szeretnél fizetni?‘ type=’radio’ options=’Előre utalás (mi álljuk a postaköltséget),Utánvét (díja 1200 Ft)’/][contact-field label=’Név:’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím:’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Szállítási cím: (irányítószám, város, utca, házszám, emelet, ajtó), Egyéb megjegyzés a címhez’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Telefonszám – ha utánvétes szállítást kérsz’ type=’text’ required=’0’/][contact-field label=’Elfogadom a vásárlási feltételeket‘ type=’checkbox’ required=’1’/][/contact-form]

Banki átutalás esetén: Az utalandó összeg 4500 Ft, a terméket az összeg beérkezése után postázzuk ajánlott levélként. Számlaszám: 50800111-11171342-00000000 Számlatulajdonos: Gajdos Péter EV.

Ha nem a Te neveden lenne a számla, írd be megjegyzésként!

Utánvét esetén:

A fizetendő összeg 4500 + 1200 = 5700 Ft melyet a futárnak kell készpénzben kifizetned a csomag átvételekor. A csomagot a megrendelés beérkezése után 2-3 munkanapon belül veheted át (a posta futárszolgálata szállítja ki, e-mailen értesítenek).