Elég sokféle intimkehely (és intimtölcsér ;-)) található már a piacon, meglehetősen különböző árakon. A régebben indult cégek, melyek a termékfejlesztésbe is sokat  fektettek, általában magasabb árakon adják az intimkelyheket, a leleményes kínaiak azonban olcsón gyártanak és árulnak többé-kevésbé jól eltalált modelleket is.

A magasabb ár nem feltétlenül jelent megbízhatóbb minőséget, de ha kiszámolod, hogy mennyit spórolsz hosszú távon azzal, hogy nem kell minden hónapban tamponra vagy betétre költened, még egy drágább intimkehely is olcsónak számít.

 

Mennyi az annyi? Egy átlagos nő élete során megközelítőleg 450 alkalommal menstruál, és minimum 1,5 millió forintjába kerül mindez. Forrás: https://divany.hu/shopaholic/2017/04/05/menstruacio_koltseg_felmeres/

 

A legtöbb típus orvosi szilikonból készül, a gyártók javaslata szerint 5-10 évig használható, de az elszíneződés vagy a kellemetlen szag, esetleg az új modellek iránti érdeklődés miatt sokan hamarabb lecserélik.


Végeztem egy kis piackutatást, 2.500 – 11.000 Ft közötti árakat találtam, sőt Kínából az olcsóbbik – nem túl meggyőző – típust már 2-3 USD-ért is megrendelheted.

Miért itt vedd meg nálunk?

Mert mi vagyunk a legolcsóbbak. Sok cég árulja a piacon a legalacsonyabbnak mondott áron ugyanazt az intimkelyhet, bárhol megveheted, sőt a legtöbb márkát megrendelheted közvetlenül a gyártótól is, de ha értékeled azt, hogy nem nyomulós kampányokkal és sürgető határidőkkel akarjuk mindenáron lenyomni a torkodon valamelyik terméket, maradj még itt, nézz körül nyugodtan, tájékozódj alaposan (figyelmedbe ajánlom a „Hogyan válassz intimkelyhet” című ingyenesen letölthető E-bookot), és végül dönts a számodra legszimpatikusabb márka mellett. És vedd meg nálunk! 🙂