Új termékkel bővültünk, mostantól kapható a Francia gyártmányú Claricup intimkehely is.

Azért döntöttem e mellett a márka mellett, mert elsőként olyan trükköt alkalmaztak, amelynek hála méginkább higiénikus az intimkehely használata. Azt állítják, ez az első biokompatibilis, antimikrobiális anyagú, 100%-os orvosi tisztaságú szilikon. Bevallom, nem sokat értettem ebből, de utána jártam.

A műanyagipariszemle.hu weboldal pl. ezt írja:

A műanyag tárgyak felületén érintés útján megtapadt baktériumok vagy gombák könnyen viszik át a fertőzést egyik emberről a másikra. A háztartások és az emberi test túlzott fertőtlenítését az orvosok ugyan nem ajánlják, ez nagyon is indokolt az orvosi és kórházi eszközök alkalmazásakor. A műanyagokba kevert fémionok és más hatóanyagok folyamatosan biztosítják az antimikrobioális felületet és szükségtelenné tehetik a felület további fertőtlenítését.

(forrás: https://muanyagipariszemle.hu/2014/03/muanyagok-antimikrobialis-felulettel-15.pdf)

Szóval a gyártó úgy éri el ezt az antimikrobiális, tehát a kórokozóknak ellenálló hatást, hogy a szilikon anyagába 1%-os koncentrációban ezüst-mikrorészecskéket kevertek, amiről ugye tudvalévő, hogy pusztítja a vírusokat, a baktériumokat, a gombákat, a penészt. Ajánlom azoknak, akik paráznak a fertőzésektől!

Tartozék a sterilizáló/tároló doboz is, melynek segítségével mikróban vagy sterilizáló tablettával gyorsan sterilizálható, és használaton kívül tárolható.

Szóval itt van ez a kis gyönyörűség, már holnap, a „Zöld hétfő” akció keretében megrendelhetitek ingyenes szállítással.