Örömmel vennénk, ha megosztanád a tapasztalataidat. Számunkra is fontos a visszajelzés, és talán másoknak is segít a véleményed.

Új vélemény írása

Az e-mail cím nem jelenik meg
Verification Captcha
* Kötelező mezők
All  

Ritkán írok termékről véleményt, de ha más is hezitál a vásárlásnál, mint én, annak szeretnék segíteni. Nagyon sokat gondolkodtam, hogy melyik intimtölcsért vegyem meg, de végül a Yuuki-t választottam, és egyből mind a kettőt megrendeltem. Pár próbálkozás után sikerült rendesen felhelyezni az intimkelyhet, nem szivárgott, nem volt vele semmi gond, bár nekem nagyon vissza kellett vágnom a szárából, de így is könnyen kivehető.
Nekem bőven elég a kis méret is, mivel fogamzásgátlót szedek, és pont azért tetszik nagyon az intimkehely, mert bármikor kivehető. A betéteket nem szeretem, a tamponnal viszont az volt a problémám, hogy a mini változat is néha "túl nagy volt" és fájdalmas volt kivenni a szárazság miatt. Ezzel nincs ilyen probléma és egyébként simán kibírna több, mint 8 órát is, annak is, akinek sokkal durvább a vérzése, mint az enyém. Emellett nincsenek kellemetlen szagok sem, és az sem elhanyagolható, hogy nem kell annyi betétet/tampont venned, max tisztaságit.
Szokták még mondani, hogy "undorító lehet így kivenni meg elmosni", hát szerintem ilyen felfogással a tampon se kevésbé "undorító" 😀
Összességében nagyon kényelmes, könnyen megtanulható a felhelyezés technikája, és semmivel sem bonyolultabb idegen helyen sem cserélni, mint a tampont 🙂 Az egyedüli problémám a mikrós sterilizáló pohárral akadt, mert mindig elforrt a víz a kehely fölül, de szerintem a mikróm túl régi és már nem jó 🙂

Név *Kinga    Yuuki Soft és Classic, 1-es méret   
Megrendelés, ügyfélkapcsolat  

Írd le a tapasztalataid, véleményed, amit szívesen megosztanál másokkal:* A megrendeléssel és a szállítással kapcsolatos tapasztalataim szeretném megosztani ezen a fórumon. Még soha nem rendeltem interneten semmit, amit ennyire gyorsan (másnap!) kézhez kaptam volna. Ráadásul a megrendelést követően írtam egy üzenetet a webáruháznak, amelyre rögtön korrekt és megnyugtató választ kaptam. Egyszóval öt-plusz-csillagos az ügyfélkapcsolat, a szállítás és csomagolás. Már használtam más típusú kelyhet, tehát a termék nem tartogat számomra meglepetéseket - viszont nagyon klassz a mikrós fertőtlenítő és kaptam néhány tablettát is ajándékba:) Minden szuper és a jövőben csak innen fogok kelyhet rendelni!

Név *Huber Ágnes    Yuuki Soft és Classic 2   
Review  

Kedves Fiatal Lány!

A kehely felső peremét nem szabad levágni, mert használhatatlanná válik, alul a szárat lehet rövidebbre vágni, vagy érdemes a MeLuna Shorty-t kipróbálni, ami rövidebb hüvelyhez van tervezve.

Enikő   
All  

Sajnos én csak rossz tapasztalattal szolgálhatok, de ez valószínűleg nem a Cup hibája, hisz a nők többsége meg van vele elégedve. Én azon kis réteghez tartozom, akiknek nem jött be. Az orvosom szerint elég alacsonyan van a méhszájam, először erre gyanakodtam, ezért sikerült szervíroznom jóval olcsóbban két másik kelyhet valakitől, azért, hogy kísérletezzek vele. Az egyik szélesebb volt, mint a Meluna M, de akárhogyan helyeztem fel, nagyon szivárgott. A másik keskenyebb volt, az mégjobban szivárgott, így tovább játszadoztam a nagyobbal. Mivel már elég dühös voltam, úgy voltam vele, hogy ennél már nem lehet rosszabb, így fogtam, és alacsonyabbra vágtam a peremét, hátha az a gond, hogy hosszú, ami nem illeszkedik az alacsony méhszájamhoz. Ez sem vált be, ezért még rövidebbre vágtam, szépen fokozatosan, egyre többet, de semmi változás. A másik probléma, ami mindegyiknél jelentkezett, az az, hogy egy idő után oldalra csúsztak, és erős fájdalom hasított a hüvelyemben. Nem az volt a gond, hogy nem rúgta ki magát bennem, mert mindig ellenőriztem az ujjammal. Pedig addig, amíg nem mozdult el, addig nagyon kényelmes volt, nem éreztem, hogy bennem van. Egyébként a peremvágásnak amúgy sem lett volna értelme, mert sokkal kisebb lett a kapacitása utána, amitől gyakorlatilag max 4 órát maradhatott volna bennem a 12 óra a helyett, Érdekes, hogy legelső alkalommal a Meluna kibírt 12 órát, és csak egy apró szivárgás volt, de utána elkezdett jobban szivárogni, pedig ugyanúgy raktam fel. Nagyon szomorú vagyok, mert nagyon vártam, hogy használhassam. Ha ezek a gondok nem lennének, az egyetlen problémám csak a kivétel lenne, mert számomra elég visszataszító a sok vér a kehelyben, illetve ami rátapad a peremre, és szenvednem kell vele, amitől gyakran összekenem magam, és amikor kijött belőlem, az fájdalommal járt, de ez végül is csak megszokás kérdése. Örülök, hogy kipróbálhattam.

Fiatal lány    Meluna M, 22   
All  

Fantasztikus. Csak ajánlani tudom. Elképesztően kényelmes, nem érezhető bent, pici gyakorlás után egyből a helyére pattant. Nem szárít ki belül, nem szivárog mellette semmi, ritkán kell üríteni és az sem vérfürdő. Egy kis tisztasági betét nekem kell hozzá, én így érzem magam teljes biztonságban, mert a csere után pici vér kifolyhat a hüvelfal aljáról. Nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla.
Nagyon sokat bajlódtam a betétekkel és a tamponokkal. A betétnél mindig véres volt a bugyim, ruhám is néha, a törülköző is, minden... Mindig nagyon kellett vigyáznom.
A tampon pedig nagyon kiszárított, égő érzéssel párosítva, állandóan kijött valami nyavajám miatta. Emellett mindig éreztem magamban, bármennyire is próbáltam magasra helyezni...borzalmas volt. Így inkább hanyagoltam a használatát.
Örülök, hogy megrendeltem az intimtölcsért és rászántam az összeget.
Szabadságot, biztonságot és kényelmet ad.
Köszönöm!!

Gundi    Yuuki 1es, 25 év, 1 császármetszés.   
All  

sziasztok! én nagyon-nagyon sajnálom, hogy csak most fedeztem fel ezt a nagyszerűséget.
Az első alkalom horror volt, ugyanis nem tudtam egyedül kivenni, túl mélyre csúszott. 🙁 Viszont ez kellő tapasztalat volt ahhoz, hogy nem kell annyira mélyre felhelyezni, mint a tampont. Rólam még annyit, hogy hátrahajló méhhel és tamponallergiával rendelkezem.
Először a Meluna Classicot vettem meg, de a második ciklus után úgy gondoltam, egy puhább jobb volna, és így is lett. Egyáltalán nem érzem mérvadónak a táblázatot a saját esetemben. Én az alapján választottam, de mint kiderült, a kisebb, puhább is jó (sőt jobb) nekem. Viszont a puding próbája, mint tudjuk... Nem bántam meg, hogy a Classicból is vettem, de ha a Softtal kezdek, akkor jobban működött volna a dolog. Nehezebb volt a Classicot kezelni. A Softot már 2 ciklus óta használom, és nagyon elégedett vagyok vele. Egyszerűen elképesztő, milyen hamar bele lehet jönni, hogy nem kell a naptárhoz igazítani a fürdőzést, a nyaralást! 🙂
A felhelyezést, és a kivételt szerintem hamar meg lehet tanulni/szokni. Nekem mindkettőből a ball-os végű van, ez segít a jelzésben, hogy jó helyen van-e. Nekem néha szivárog, de jellemzően akkor, ha már cserélni kéne, de nem volt rá lehetőség. Emiatt tisztasági betétet használok, de a "rendes" betétek remélhetőleg a szekrényben fognak porosodni továbbra is.
Mindent összevéve nagyon elégedett vagyok, csak azt sajnálom, hogy nem sokkal előbb fedeztem fel, hogy ilyen is van. Gondoljátok csak el: nyári 40 fok, tampon szóba sem jöhet, áááá! Most pedig az érzés, hogy hogyan élhettem eddig enélkül! 🙂

Barbi    Meluna Soft, 39   
All  

Én most tartok az első próbánál, máris tökéletesen elégedett vagyok a termékkel és csak azt sajnálom, hogy nem hallottam erről már 20 évvel ezelőtt! Mindenkinek ajánlom, mert csak előnyei vannak mindenféle szempontból és arra bátorítok mindenkit, aki utálja a betétet, hogy próbálja ki!
Megbízható helyen tájékozódtam és olvastam el mindent az intimtölcsérről, nem foglalkoztam az olyan fórumokkal, amik tele vannak buta hozzászólásokkal és nyugodtan rendeltem meg a kelyhet.
Két gyereket szültem császármetszéssel, alacsony és vékony vagyok, ennek ellenére a 2-es méretet választottam, úgy, ahogy a gyártók ajánlották, és tökéletes.
El sem hiszem, hogy nyugodtan alhatok és nem kell a köldökig érő "pelenkában" feküdnöm, napközben pedig nem kell rettegnem attól, hogy nemkívánatos foltok lesznek a nadrágomon! Számomra eddig minden menszesz egy kínlódás volt az eddig használt eszközök okozta kellemetlenségek miatt, de most nagyon boldog vagyok és végre természetes folyamatként tudok tekinteni erre a dologra. Ezer hála és köszönet annak, aki feltalálta!

Évi    Yuuki Soft 2, 35   
All  

Amikor megrendeltem, nagyon féltem, hogy feleslegesen költöttem el a sok pénzt. Aztán az első két felhelyezés után tökéletesen működött. (Eleinte nem raktam elég mélyre, még éreztem, hogy "van ott valami"...) Aztán nagyon hamar megszoktam, nem szivárog, most már sok barátnőmnek ajánlom, hogy próbálja ki, mert nagyon praktikus és higiénikus! Mindenki azt kérdezi, hogy hogyan "fér ez oda fel"?! Nos, "onnan" egy baba is kifér, tehát nem kell pánikolni a méretén szerintem. 🙂 Én nem vágtam le a végét sem, nekem pont megfelelt a méret, - nagy szerencsém volt, hogy elsőre eltaláltam! - de többet is kipróbálnék, mert a környezetvédelem és a higiénia is nagyon fontos a számomra! Ráadásul azóta egy fillért sem kell költenem betétekre! A tisztítást mikróban, a kis műanyag pohárral oldom meg, amit rendeltem hozzá. Jó lenne, ha minél korábban elkezdenének ilyesmit használni a tinilányok, hogy megszokják a használatát (meg persze a nőgyógyászok is ajánlhatnák)! 😉

Erika    Yuuki 1, 32   
All  

Ez az első mentruációm az intimkehellyel, és nekem nagyon tetszik. Az első éjszaka nem sikerült túl jól, nem bíztam benne, ezért nem is aludtam jól, állandóan azt figyeltem, folyik-e. A további éjszakákon semmi baj nem volt. Valószínű, hogy az első éjjel is csak rosszul helyeztem fel, nem igazítottam rajta a felhelyezés után, pedig néha szükséges ellenőrizni, hogy biztosan kinyílt-e. Ha kinyílt rendesen, semmi gond nincs vele, észre sem veszem, hogy menstruálok. IMÁDOM!

Lilla    Meluna M, 29   
All  

Nagyon tetszik ez a termék. 6 hónapja használom, először kicsit fura volt, de előtte nézegettem jó pár oktató videót, a legnagyobb videómegosztón. (angolosok előnyben, mert magyarul nem sok videó van) A ciklusom 2. napján sajnos szivárog, nem vészes, de épp most rendeltem eggyel nagyobbat. Azt hallottam, hogy nem mindig találja el az ember elsőre a jó méretet, de szerintem még így is megéri nagyszerű találmány, le a kalappal 🙂

Eszti    Meluna Shorty L, 31