Találtunk egy partnert, akitől megrendelheted:

  • szinte az összes fellelhető intimkelyhet (és intimtölcsért)
  • a hozzájuk választható kellékeket (fertőtlenítő szerek, sterilizáló pohár, sikosító, stb.)
  • a különböző mosható menstruációs és tisztasági betéteket
  • és még sok mást…

Mindezt kedvező áron, további kereskedők és az árnövelő magyar áfa bevonása nélkül…

A menstrualcup.coegy angliai cég, bátran rendelhetsz tőle, megbízható. Ha nyelvi segítség kell, csak szólj elérhetőségeink valamelyikén. Sajnos megrendelni, kifizetni nem tudjuk helyetted.

paypal-logoA Menstrualcup.co webáruházban PayPal-on fizethetsz, ha ehhez segítségre van szükséged, itt találod.


A Menstrualcup.co szállítási és visszavételi feltételei:

A webáruház közvetlenül a gyártókkal vagy azok forgalmazóival áll kapcsolatban. A webáruház kezeli a megrendeléseket, de a gyártó/forgalmazó küldi el a csomagokat. Így a szállítási és visszavételi feltételek változóak. Ha több dolgot rendelsz egyszerre más-más gyártótól, akkor a csomagokat is különböző helyekről fogod megkapni. (Pl. ha rendelsz egy Maluna és egy Miacup intimkelyhet, két csomagot fogsz kapni, az egyiket Németországból, a másikat Dél-Afrikából.)

Minden terméknél megtalálod a szállítási és a garanciára, visszavételre vonatkozó információkat.

A rendeléseket a kövekező linken követheted nyomon: Order Status

A megrendelés után pillanatokon belül kapsz egy e-mailt a rendelésed részleteivel. A rendelésed állapotát a fenti linken bármikor ellenőrizheted, itt fogod megtalálni a szállítási információkat, pl. a csomagszámot, nyomonkövetési infókat, a szállító cég elérhetőségeit.

Ha a rendeléseddel vagy a termékekkel kapcsolatban kérdésed, észrevételed, problémád van, ANGOLUL írhatsz a contact form -on keresztül, várhatóan 24 órán belül választ kapsz.